Tájékoztatjuk, hogy a Magyar Szénhidrogén Készletező Szövetség (Szövetség) 2016. december 1-jével bevezette a MicroSigner alkalmazás használatával történő elektronikus aláírási formát, mivel a Java alapú elektronikus aláírás támogatását számos internet böngésző megszüntette. Az azóta eltelt időszakban 40 tagunk választotta az újfajta aláírási formát és nyújtotta be a nyilatkozatait a MicroSigner alkalmazás használatával problémamentesen. A MicroSigner alkalmazás egyszeri telepítést igényel, ellentétben a Java alapú aláírás gyakori frissítésével, amelyek gyakran további beállítási feladatokat és problémákat generálnak.

Tekintettel az elmúlt egy évben tapasztalt hiba- és problémamentes működésre, a Szövetség a jövőben a MicroSigner alapú aláírási formát támogatja és valamennyi tagjánál 2018. február 5-től átállításra kerül a Tagnyilvántartó Informatikai Rendszerben a böngésző független MicroSigner alapú elektronikus aláírási forma.

Az újfajta aláíró alkalmazás telepítésének és használatának részletes leírását a Szövetség honlapján a Tagság/Tájékoztatók/Tájékoztató a Microsigner alapú alkalmazás használatáról menüpontban érheti el: Tájékoztató a MicroSigner alkalmazás használatáról

Kérjük, hogy amennyiben még nem a MicroSigner alkalmazást használják, a leírásban feltüntetetteknek megfelelően végezzék el a telepítést, mivel 2018. február 5-től már csak a MicroSigner alkalmazással tudják elektronikusan aláírni a nyilatkozataikat.

Amennyiben a fentiekkel kapcsolatban kérdése merülne fel, kérjük keresse az ügyfélszolgálatunkat.

 
© 2016 Minden jog fenntartva!